Wednesday, April 29, 2009

KISAH OMAN TAKUT MR GIRAFFE

*****Visual kurang jelas. Harap Maaf*****

It was happened this morning. After 1 hour napped, Oman's started to play with all his friends. As usual he used his leg to kick and kick them. Hehe..Tiba-tiba..Encik Giraffe telah jatuh on him.

video

Hehe.. mata oman sungguhla terbeliaknya sebaik sahaja Mr G jatuh on him. Memang nak tegelak sangat tgk muka dia masa tu. Nampak sungguh takotnya dia. Dia x pandang langsung Mr G tu. Tapi yang pasti, he tried so hard to move Mr G away from him.

video

Akan tetapi usahanya gagal. Momma teruk sungguh x tolong Oman. Dan akhirnya... Oman pun...

video

Momma dah x sampai hati dah lepas tu :)
Oman, Oman, punyalah CUTE Mr G tu... takot pulak dia..hehehe

6 comments:

  1. jaga jaga.. nanti lepas ni oman mimpi ngeri... mr G nak makan dia... huhu...

    ReplyDelete
  2. Uish..janganla.
    :)
    Tapi tadi dia dah tido dah..nampak mcm ok je. Mintak-mintak malam ni ok la jugak.

    ReplyDelete
  3. kekekekek comel sguh dia! beriya2 ehh dia nk push away Mr.G tuhh Nuurill!

    Oman! nape takut syg..? mr.g tu kn kiut..bg aunty la, bley? aunty mmg suka bende2 kiut2 niih.:D hihihii.

    P/s: izu tcari2 giraffe kaler kuning, upanya Mr. G oman kaler biru..huhuuhuu apala!:p

    ReplyDelete
  4. amboi.. berlatih kuatkan kaki nampak nya.. dah ada dah bakat ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. Hihihi..
    Mr G tu Nuurill beli dekat IKEA Izzue. Memang geram tgknya. Kaler biru pulak tu.. :)

    Zahin dgn Iris mesti banyak bende2 kiut kan?..yela ummi dia kan big fan :)

    ReplyDelete
  6. Oman dah tau dia ada 2 kaki..tapi tangan dia x berapa perasan lagi... :)

    ReplyDelete

REMEMBER ME...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com