Saturday, April 18, 2009

KICKERS

Today's morning, Oman had his first kicking lesson. Dengan bantuan coach terkemuka = Dadda :p, Oman did it well. Tahniah!


video


video

and...Welcome to BabyCenter Malaysia! I am so excited!!! :D

7 comments:

  1. wah oman kecik2 lagi dah pandai main bola hehe.
    o dah ade babycentermalaysia..thanks for the info nurill.
    actually blog yah kat blogspot tu dah lama tak guna.blog baru yah
    http://c9h9y9.com/yah/ :D

    ReplyDelete
  2. Yah, nuurill link website Yah kat blog Nuurill boleh?

    ReplyDelete
  3. Ehh pandainya Oman kicking that ball!! kagum jap aunty. hehe...

    Wahh, sukala momma n dadda ek, that Oman will have the same interest bler besar nti.

    Keep it up..:D

    ReplyDelete
  4. :D org yg paling suka, dadda dia lah Izu. Mintak-mintakla sampai dia besar dia akan minat sukan ni :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...saya salah seorang yg minat dlm penulisan blog ni.howevwer, sebenarnya nak ajak semua member blogger to join blogstarz, because there a lot of benefit we can get.salah satunya..blogstarz kasi bonus tiap 2 bulan.and we can use bulk sms to promote our blog..macam kita skarang buat blog untuk tambah kenalan kan..then after we join blogstarz kita juga boleh tambah income dgn menulis blog jer...ok kan..im edy..rajin2 call saya 012 7679 964 kalau nak join k..bye

    ReplyDelete
  6. edy 012 7679 694...ini no saya yg betul.sori

    ReplyDelete
  7. edy 012 7679 694...ini no saya yg betul.sori

    ReplyDelete

REMEMBER ME...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com