Thursday, June 4, 2009

3 YEARS

"Aku terima nikah Nuur IlLyana Binti Mohd Filus
dengan mas kahwin RM 501 tunai" :)









It has been 3 years. Alhamdulillah. So happy by his side.
Rasa macam nak kahwin lagi. Eh salah ayat!! :p

Rasa macam nak kahwin semula. Baru betol.
Dengan orang yang sama la. Why??
Sebab those events were fantastic. Rasa seperti prince and princess.
Best ooo kahwin!! :p

HAPPY ANNIVERSARY, KIDD


12 comments:

  1. congrats, nurill..... bestkn, kalau custom kita, tiap kali anniversary, kena buat semula majlis kawen... tiap tahun, leh pakai cantik cantik... makeup cantik cantik.... hehehe... leh try mam mcm... tahun ni, wat kat hotel, tahun depan , wat kat dewan, tahun satu lagi, wat kat beach, tahun satu satu lagi, wat kat garden and so on...

    ReplyDelete
  2. huhuh..sungguh hebatlah kalu every year nk celebrate camtu..

    cantik gambar! :P

    ReplyDelete
  3. TQ Fidza.
    Memang best!!!
    Tapi kalau FOC la semua tu..hihi :)

    Amad, :p

    ReplyDelete
  4. Cermin tu.. heeheh.. happy 3 years anniversary and more to come! cantik nya awak.! armi pun cantik

    ReplyDelete
  5. wahhh.. menggamit kenangan!! tahniah for for your 3rd year annivesary!

    ReplyDelete
  6. Armi cantik?.:) Armi mmg mat cermin Azi. Cermin Hikmah tu. Kakakak

    TQ Sophie :)

    ReplyDelete
  7. wah....gorgeousness!
    *fainted*

    mcm permaisuri la you...
    mmg sepadan...
    nih yg semangat nak kuruskan bdn...nnt dpt pakai baju cantik cm u punye~

    Hehe
    nak make up do?
    adoi~
    i sgt tak layak nak makeup princess ok ;p

    ReplyDelete
  8. Kekekeekek..TQ
    Make-up can really do difference eit??

    Hihi... marilah kita sama-sama berdiet Mel. Turun cafe kat bawah makan sayur je ok..hahahaha.. Setakat ni i masih lagi GAGAL. Turun bawah je makan nasik..adoiiii

    Eh eh ape plak...
    u mmg layak..
    I adore make-up mata-mata you.
    Bolehla ek ek?
    :D

    ReplyDelete
  9. tahniah u!!!~ dah 3 yrs! keee baru 3 yrs? ^_^ eh u dah nmpk kurus dah... nnt kurus sgt xbest... ok dah tu... cantik! :D

    ReplyDelete
  10. Nuurill, Happy 3rd anniversary to u n armi! sori lmbt wish. hehe..

    ReplyDelete

REMEMBER ME...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com