Wednesday, March 21, 2012

WORDLESS WEDNESDAY...NOT REALLY

.
Wednesday's post usually wordless,
But allow me to write a few kay..
:)

It's about my last trip to Japan. (I've been to the same place 1 and a half years ago. you may want to read a little story about it HERE).

When the plane touched down the Narita Airport on 28th Feb 2012, It was minus three degrees Celsius. I was menggigil-gigil to the max!! :)

Few days in winter clothing, my body was whole itchy!! hahaha.  Sitting in the same row with Mr Chairman  in the meeting room, where everyone else paid attention to, it was so hard for me to control myself from not tergaru-garu in front of other delegates. I hope not many noticed that. *cross finger* :)

Apart from the cool cold weather, 3 layers clothing that i had to wear when i walked outside, i also met with the snow for the first time in my life. It was really a magnificent experience!!

Now, do enjoy some photos k :)

The View
The snow!!!!! :)

Me and everything else :)


The outfit

Til we meet again :)
xoxo,
.mommaholicSuri.


18 comments:

  1. Macam student uni plak u ;)
    Nice outfit,love the green wintercoat.Bestnye dapat main snow.Oman excited tak u cite kat dia u main snow?

    Bt,watermark tu tkde date line pun.Saje tny,tak sbr tgk ur design,kalau u tak sempat draft pun,u just email ape u nak,Ida will do the rest.Lagipun skrg long q babe.;)

    ReplyDelete
  2. perlu ker semua gamba kotak2?
    tau la baru belajar semalam...
    haha

    btw dear...really nice photos...
    mesti shejukkkkkk sgt2 kan.
    tak sia2 i ternak lemak ni sebagai penebat haba...tapiiiiii tah bila tah dpt pergi..hehe

    u pakai skirt eh kat sana...
    nasib baik lepas tuh ada suar...hehe

    ReplyDelete
  3. That green winter coat da macam Jessica Alba da. hehehe.
    Owh, hi Kak Nuurill.
    Shaza here. This is my new blog *malu* :p

    ReplyDelete
  4. Nadia, after so many kedai i hunted for wintercoat, finally yang green tu lah yg i paling berkenan. hihi. :)

    Well, i think because Oman x faham lagi kot what snow really is, yang dia paham is just 'white color grass'. haha. So, dia x heran pun. :)

    Anyway, about the watermark, i have sent the design this morning. Harap Ida xla gelak tgk my poor design tu. :)

    ReplyDelete
  5. Mel darling:

    I nak buat yang gambar kelip-kelip to you, tapi seperti yg you warn i. takut kang ada pembaca marah because of epilepsi. heheheh :)

    Anyway, i x pakai skirtla babe kat sana.. All first layer baju yang i pakai kat sana semua jenis labuh and kembang kat bawah. Tu yang nampak ala-ala skirt tu.

    :)

    ReplyDelete
  6. Mel darling lagi:

    U tu tunggu je la your turn. Start je keretapi nanti, taula!! I x sabar nak tunggu your trip to Hawaii babe. I bet akan ada and I kena pikir dari sekarang cemana nak duduk dalam your luggage bag. hahaha :)

    ReplyDelete
  7. Shaza dear:
    Been searching for the green boot macam Jessica tu!! Tapi x dapat boot, dapat wintercoat pun jadila kan!! :)

    Well, i like your new blog!! Welcome back, babe!!!!! :)

    ReplyDelete
  8. finally you dpt merasa n pegang salji kan. lucky you! i ni ntah bila la kan. in my dreams je la :)

    love your wintercoat too. although i'm not really a fan of green, tp green yg ni cantik color dia. really suits you :)

    seriously, i pun ingat you wear a mini skirt tadi. wah! kelas gitu :)

    ReplyDelete
  9. owh.... suka semuanya... !!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. Hehe izu pon tak thn sejuk so i know ur feeling dear. Tp indah n cantikkan time snowing tu..putih mata hitam! Hehehe tp tptt yg tak brp cantik trus jd cantik
    Kn! Subhanallah!

    ReplyDelete
  11. Im not sure if u notice most of Tokyoites are all in black! Where there is malaysian coming in..gah! There some colors hehe

    ReplyDelete
  12. hye nurill, love ur brown boot.. :) and the green winter coat also..

    ReplyDelete
  13. Nadine:
    I never think green would suit my skin color also. But then dah suka sangat. Hentam saja. Kiki

    Insya Allah, you kenyit mata kat Fadzil, mesti nanti dia bawak nyer you gi jumpa salji. hihi.

    p/s: pakai skirt? hihihi.. I belum cukup yakin nak pakai skirt. hahaha :)

    ReplyDelete
  14. Nadine:
    I never think green would suit my skin color also. But then dah suka sangat. Hentam saja. Kiki

    Insya Allah, you kenyit mata kat Fadzil, mesti nanti dia bawak nyer you gi jumpa salji. hihi.

    p/s: pakai skirt? hihihi.. I belum cukup yakin nak pakai skirt. hahaha :)

    ReplyDelete
  15. wawa and Fidza: I suka korang jugak! :P

    Izzu: Yes dear. Nuurill memang amazed sunguuh2 dengan snow. Pokok, atap rumah, gunung ganang.. Subhanallah! cantik sungguh ciptaan Allah. Syukur sangat Nuurill diberikan peluang witness and touch the snow. :)

    ReplyDelete
  16. Miss Anon:
    Oh my!!! That is so true!!! Many Japanese, the winter coat in black. I had polluted the surrounding i think!! haha :)

    ReplyDelete
  17. Hello Sid Siena! :)
    It's so sweet of you. Dear, do you have any blog? I would love to visit. :)

    ReplyDelete

REMEMBER ME...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com