Thursday, September 15, 2011

LET'S WATCH IT TOGETHER! :)

.
Kawan-kawan, free tak malam esok? Jom la tengok rancangan kat bawah ni;

Dokumentari project pembikinan Jalur Lebar Berkelajuan Tinggi (HSBB) by Telekom Malaysia.


Link
For those who have asked before , what my job is all about, you may have some idea after watching this documentary.

Of course i tak involve 100% of the infrastructure of HSBB. Apart from meeting other Telecom provider, my job adalah di bahagian SUBMARINE sehinggalah naiknya connection itu ke Submarine Cable Station.

Sungguh pun sangat sangat little contribution from me, saya tetap sangat-sangat terharu. Aww!

To my team and the other (you know who you are) who have done more, who's giving all their contributions in this arena, bravo! :D Proud of you guys.

Lemme also post here the trailer of the documentary ;




Feel free to watch it tomorrow K!!
(walaupun i xde dalam documentary tu!) =D

Sayang korang!

xoxo,
.mommaholicSuri.


9 comments:

  1. kalau i jadi u pon sure bangga giler... anyhow, congratz...

    ReplyDelete
  2. :) eh.. tapi i jangan salah faham tau you. I xbuat dokumnetari ni. I feel proud sebab dokumentari ni tunjuk little portion of my job. Kalau i yang buat dokumentari ni.. perggh!! :)

    ReplyDelete
  3. wah.. hebatnya u.. hehe.. btw.. salam kenal..

    ReplyDelete
  4. madam: salam kenal too :) hebat? eh xdela hebat mana. Tapi bila dah bergabung dengan mereka yg hebat dan gigih, maka jadilah project yg hebat :)

    ReplyDelete
  5. Kak Nuuril buat project ni ke? hehe

    ReplyDelete
  6. I involve dalam Submarine Cable Implementstion. From here where we source the capacity to HSBB. It's really a huge project. Tapi I picisan aje. Leh kata semua pekerja TM terlibat in HSBB. :)

    ReplyDelete
  7. I teringat masa time dah pukul 11...BOLEH ??????

    u tgk tak?

    ReplyDelete
  8. Tak.. Tapi.. malam ni ada ulangan kui 11 kat TV3. Jom tengok!! :)

    ReplyDelete

REMEMBER ME...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com